Artikler
Rengøring af fødevarevirksomheder kræver i sagens natur en meget høj hygiejnestandard. Hos Cleansafe arbejder vi derfor systematisk, målrettet og vedholdende med at sikre den højeste rengøringskvalitet og at dokumentere kvaliteten af det udførte arbejde.
Læs mereTallene burde stå sort på hvidt, når det gælder maskinindkøb. Imidlertid er der mange indkøbere, der springer en væsentlig post over: rengøring. Virksomheder, der opererer med begrebet TCO (Total Cost of Ownership), er opmærksomme på ALLE udgifter i hele livsforløbet. Derfor indregner de rengøringen, når der anskaffes nye maskiner og udstyr.
Læs mereHos Cleansafe er budskabet klart: Det er de mange bække små, der gør en stor å. For ofte er det summen af de mange små, men vigtige ændringer, der bringer en fødevarevirksomhed i en mere bæredygtig retning. Her spiller vandforbruget en afgørende rolle og der er masser af gevinster at hente.
Læs mere